OleaGyn SET za intimno zdravlje žene

100% prirodan proizvod

OleaGyn SET za intimno zdravlje žene sadrži vaginalete a10, biljne kapi 50 ml i mast za vaginalnu sluznicu 30 ml.

50,00KM

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj telefona:

+387 61 686 384

Naruči proizvod putem Vibera

Ekskluzivni set za intimno zdravlje žene koji uključuje sveobuhvatnu njegu za osjetljivo područje.Set kombinira tri ključna proizvoda iz OleaPharm linije – OleaGyn vaginalete, kapi i mast, kako bi pružio cjelovitu podršku vašem intimnom zdravlju.

OleaGyn vaginalete su posebno formulirane za održavanje ravnoteže vaginalne flore i sprečavanje neugodnih simptoma kao što su svrbež, iritacija i neugodan miris. Ove vaginalete sadrže prirodne sastojke poput ekstrakta masline, koji ima antimikrobno djelovanje, te biljne ekstrakte koji potiču regeneraciju sluznice. Redovita upotreba OleaGyn vaginalete pomaže očuvati zdravu vaginalnu floru i smanjiti nelagodu.

OleaGyn kapi su jedinstvena formula koja kombinira ljekovite biljne ekstrakte s ljekovitim svojstvima lista masline.OleaGyn kapi su blage i sigurne za upotrebu te su formulirane bez umjetnih aditiva ili agresivnih kemikalija.

OleaGyn mast je specijalno dizajnirana za intenzivnu hidrataciju i obnovu osjetljive kože intimne regije. Bogata formulacija s ekstraktom masline, uljem masline i drugim hranjivim sastojcima pomaže u smirivanju iritacije, umiruje svrbež i pruža olakšanje od nelagode. Mast je nježna, nekomedogena i dermatološki sigurna, čime je pogodna za osjetljivo područje.

Ovaj set za intimno zdravlje žene pruža sveobuhvatnu njegu i podršku za očuvanje zdravlja intimne regije. Svi proizvodi u setu su pažljivo formulirani koristeći visokokvalitetne prirodne sastojke koji su sigurni za upotrebu. Upotrebom OleaGyn vaginaleta, kapi i masti, možete osigurati optimalno zdravlje intimnog područja, osjećati se svježe i udobno te održavati prirodnu ravnotežu vaginalne flore.

OleaGyn SET za intimno zdravlje žene sadrži OleaGyn vaginalete a10, OleaGyn  biljne kapi 50 ml i OleaGyn mast za vaginalnu sluznicu 30 ml.