OleaGyn kapi za intimno zdravlje žene 50 ml

100% prirodan proizvod

 

 

13,50KM

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj telefona:

+387 61 686 384

Naruči proizvod putem Vibera

Šta su OleaGyn kapi

OleaGyn kapi su vodeno-etanolska tinktura napravljena od pažljivo odabranih biljaka – lista masline, stolisnika, vrkute, rusomače i preslice. Ova kombinacija biljaka pruža podršku ženskom zdravlju na prirodan način. Sve ove biljke su već dugo poznate po svojim ljekovitim svojstvima i koriste se u fitoterapiji za rješavanje različitih zdravstvenih problema specifičnih za žene.

Koji je sastav OleaGyn kapi

List masline je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, koja pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i očuvanju zdravlja ćelija. Takođe se smatra da list masline ima blago estrogeno dejstvo, što može biti korisno u podršci hormonskoj ravnoteži kod žena.
Stolisnik je biljka koja se tradicionalno koristi za regulisanje menstrualnog ciklusa i ublažavanje simptoma PMS-a (predmenstrualni sindrom). Takođe može imati blago umirujuće dejstvo, pomažući u smanjenju nervoze i napetosti.
Vrkuta je biljka koja se koristi za podršku ženskom reproduktivnom sistemu. Veruje se da vrkuta ima tonizirajući efekat na matericu i pomaže u održavanju zdravog menstrualnog ciklusa. Takođe se može koristiti za ublažavanje grčeva i bolova tokom menstruacije.
Rusomača je biljka koja se tradicionalno koristi za regulisanje obilnih menstrualnih krvarenja. Ona ima adstrigentna svojstva, što znači da pomaže u smanjenju krvarenja i jačanju zidova krvnih sudova.
Preslica je biljka koja je bogata mineralima poput silicijuma i kalcijuma. Silicijum je važan mineral za zdravlje kože, kose i noktiju, a takođe može pružiti podršku zdravlju kostiju.
Kombinacija ovih biljaka u OleaGyn tinkturi pruža holističku podršku ženskom zdravlju. Njihova sinergijska dejstva mogu pomoći u održavanju hormonske ravnoteže, regulisanju menstrualnog ciklusa, smanjenju simptoma PMS-a i olakšavanju problema vezanih za reproduktivni sistem.

Koja je namjena OleaGyn kapi

Prirodno regulišu menstrualni ciklus i hormonski disbalans. Koriste se u prevenciji pojave cista i upala uro-genitalnog trakta.
Pozitivno utiču na plodnost i očuvanje zdravlja žena u periodu od puberteta do menopauze.

Doziranje:

30 kapi rastvoriti u vodi i piti 2 do 4 puta dnevno prije jela.
Preporučuje se korištenje kapi u periodu od 2 do 8 mjeseci sa 15 dana pauze nakon svaka 2 mjeseca korištenja.
Kod bolnih menstruacija kapi piti 3 do 5 dana pred ciklus i za vrijeme ciklusa, 3 puta dnevno po 20 kapi.
Preventivno 1 do 2 puta dnevno po 20 kapi.

Samo za odrasle osobe.

Čuvati na temp. do 25C na suhom i tamnom mjestu.

Rok upotrebe: 2 godine od datuma proizvodnje.

Pakovanje: 50 ml